“İmparator” lakaplı Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, dün evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Tatlıses’in sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.
Hastaneye gelen ilk isimlerden biri, uzun süredir aralarında sorun bulunan kızı Dilan Çıtak oldu. Hızlı adımlarla hastaneye giren Çıtak, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, “Çıkınca konuşuruz” dedi.
Aile içinde yaşanan gerilim nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı bulunan oğlu Ahmet Tatlıses ise bir süre hastane çevresinde bekledi. Daha sonra babasının isteği doğrultusunda gerekli işlemlerin yapılmasının ardından içeri girerek babasıyla görüştü.
ÇOCUKLARINDAN AÇIKLAMA
Tatlıses ve Çıtak, hastanenin önünde basın mensuplarına babalarının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Tatlıses, şu ifadeleri kullandı: "Şu an stabil, iyi, yoğun bakımda. İyi olacak inşallah. Bizi görünce tansiyonu fırladı.
Babamız orada yatıyor sonuçta duygusal anlar yaşadık. İbrahim Bey gelsin demiş, bir şeyler imzalamış savcılığa. Kelepçe yine ayağımızda sorun da çıksa yine geleceğiz sonuçta babamız. Hiçbirimiz dargınlık istemiyoruz. Evlatları olarak onu seviyoruz, o da evlatlarını seviyor.
"HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIK"
İçeri girdiğimizde hıçkıra hıçkıra ağladık. Gerçekten büyük bir hasret giderdik ama bir o kadar da zordu. Babamız orada yatıyor sonuçta. Duygusal bir ortam, hepimiz çok kötüyüz ama iyi olması için bekliyoruz.”
Ünlü türkücünün şarkıcı kızı Dilan Çıtak da "Her zaman sağlık konusunda yanındayız. Bu şakaya veya kavgaya benzemez. Daha iyi olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

0 Yorum